Art by displaced people

toursandgallery

NAO verheugt zich in de enorme culturele rijkdom en vakkennis die onze stad tegemoet komt en wil die delen en zichtbaar maken. Alles draait om equality -> niet ‘een kans geven’ maar gewoon samenwerken. 

Wij leiden Amsterdamse statushouders op tot tour guide / storyteller. Aan de hand van kunstwerken van een displaced artist vertelt de tour guide over de achtergronden en invloeden van kunst uit een andere cultuur. En, als daar nieuwsgierigheid naar is, over haar/zijn persoonlijke verhaal.

Een NAO tour biedt uw bedrijf een nieuwe kijk op mondiale kunst en biedt gelegenheid tot contact tussen nieuwe en gevestigde Amsterdammers. Beroepsgroepen worden aan elkaar gekoppeld. Iemand die b.v. jurist was in Aleppo geeft een tour aan een Amsterdams advocatenkantoor. Vanaf voorjaar 2017 worden tours breed aangeboden -> als goede invulling van HRM en MVO-activiteiten van uw bedrijf.

Wij bieden opties: tours op locatie (in uw bedrijf), op onze eigen locatie of in Amsterdamse musea en galeries. Een tour kan uitgebreid worden met borrel, lunch of meer uitgebreide catering.

Ons aanbod komt begin 2017 in een keuze-menu online. Maar voor het zover is: voor een pre-tour kunt u ons alvast benaderen via het contactformulier!

 

More information about the project and practical details will be announced soon. The gallery can be entered by clicking here.